Autómentés

Bajban van? Ne aggódjon, csak hívjon, és már megyek is!

Az autómentés szó hallatán az emberek nagy részének elsőként a karambolok és az autó balesetek jut az eszükbe, azonban sokszor az is előfordul, hogy a gépjármű egyszerűen magától leáll, és nem hajlandó tovább gurulni.

Az újabb típusú gépjárműveknél elfordulhat az is, hogy valamely meghibásodás esetén leblokkolja a járművet, ezzel megakadályozva, hogy utunkat tovább folytathassuk.

 

Amikor megtörténik a baj, és az autó akár műszaki okokból, akár baleset következménye miatt leállni kényszerült, akkor sem kell pánikba esni. Az autómentés ma már profin kivitelezhető, és a lehető legrövidebb idő alatt a megadott helyszínre sietek Önhöz, hogy a segítségére legyek.

A 24 órájában állok a rendelkezésére még ünnepnapokon is!

Az autómentés vállalkozásomon már több mint 10 éve működik, mely során már számos járművet szállítottam el biztonságosan. Célom, hogy az ügyfeleim igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsem ki szakszerű, és megbízható autómentéssel. Eszközeim korszerűek, és az európai elvárásokat is túlszárnyalják, így biztosítva ügyfeleimet, hogy hazai környezetben is nyugat-európai színvonalú szolgáltatást kaphassanak.

Miért érdemes engem hívni, ha autómentésre van szükség?

  • Felkészülten indulok útnak
  • Több tízéves szakmai tapasztalat
  • Magas színvonalú műszaki ismeretekkel rendelkezem
  • A legrövidebb időn belül megkezdem a mentést vagy a szállítást
  • Budapesten a hívástól számított 45 percen belül a helyszínre érkezem
  • A lehető legversenyképesebb árakkal vehetik igénybe a szolgáltatásom
  • Autójával együtt további négy személyt is el tudok szállítani és igény szerint egy gyermekülést is tudok biztosítani.

Megbízható és gyors autómentés az ország és Európa egész területén!

Jó tudni: Az autómentést semmiképpen se az autóban ülve várja, ugyanis ez nem biztonságos. Tartson kellő távolságot a járműtől, de ne álljon az úttestre! Ne feledkezzen meg a láthatósági mellény viseléséről a mentés érkezéséig!

Ne keressen tovább! Ha elakadt, vagy gondja akadt, akkor hívjon bátran!

Amennyibe autómentésre van szüksége, akkor hívjon engem, és garantálom, hogy Ön időben odaér a céges rendezvényre, vagy bármilyen más, fontos eseményre.