Autószállítás

Autószállítás

Az autószállítás menete szinte teljesen megegyezik az autómentés mentével, itt is szükséges elmondani, hogy milyen típusú gépjárműről van szó és, hogy hova történjen a szállítás.

A telefonos megállapodást követően az autómentő elindul, hogy mihamarabb megkezdhesse a szállítást. Megérkezik a helyszínre, rögzíti a járművet, vagy a szállítandó tárgyat, végül elszállítja azt a kívánt helyre.

Az autószállítás természetesen nem csak akkor vehető igénybe, ha baleset történt, vagy a gépjármű üzemképtelenné válik, hanem akkor is, ha csak szeretné az autóját, vagy bármilyen járművét eljuttatni egy adott célpontra.

 

Ez az úti cél lehet akár egy motoros vagy autóstalálkozó, költözés vagy egyszerűen szeretné elvitetni gépjárművét bárhova.

Autószállítás belföldön és külföldön egyaránt garantáltan szakszerűen és megbízhatóan!

Miért érdemes engem választani, ha autószállításra kerül a sor?

  • Több éves tapasztalat az gépjárműszállítás területén
  • Megbízható és korszerű technikai felszereléssel rendelkezem a szakszerű autószállításra.
  • A legrövidebb időn belül megkezdem a mentést vagy a szállítást
  • Budapesten a hívástól számított 45 percen belül a helyszínre érkezem
  • A lehető legversenyképesebb árakkal vehetik igénybe a szolgáltatásom
  • Autójával együtt további négy személyt is el tudok szállítani és igény szerint egy gyermekülést is tudok biztosítani.

Jó tudni: Akár külföldről, vagy belföldről történik az autószállítás, minden esetben kellő körültekintést és szakmai odafigyelést igényel. Lényeges, hogy minden körülményről tájékoztatva legyek, hogy a lehető legprofibb autószállítást hajthassam végre, hiszen az adott gépjármű méretéhez kell igazítani az autószállításhoz szükséges technikai eszközöket is.

Amennyiben autószállításra van szüksége, akkor hívjon bizalommal! Készséggel állok a rendelkezésére a nap 24 órájában, és az év mindennapján még az ünnepnapokon is!