AutóvontatásBármikor előfordulhat, hogy egy járművet vontatni kell, de a helyes autóvontatás körül rengeteg tévhit kering a köztudatban.

A vontatásnál több dologra is oda kell figyelni, már csak azért is, mert ez nem egy olyan művelet, melyet napi szinten el kell végeznie a jármű tulajdonosoknak.

Ezáltal nehezen lehet megfelelő rutint szerezni belőle, és emellett még az állandó szabályok változását is nyomon követni, fejben tartani.

Éppen ezért érdemes szakembert hívni a helyszínre, aki minden előírásoknak, és szabályoknak megfelelő autóvontatást elvégzi.

Vállalkozásom 2001 óta működik, melynek főtevékenységi köre az autómentés. Szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező autómentő vagyok. Célom, hogy gyors, megfizethető autómentést, autóvontatást, autószállítást biztosítsak ügyfeleim számára kimagasló európai színvonalon. Eszközeim a legkorszerűbbek, és gépjármű parkomat folyamatosan fejlesztem, korszerűsítem és ellenőriztetem.

 

Ne gondolkozzon tovább, hogy hogyan oldja meg az autóvontatást, hívjon engem bátran és segítek Önnek!

Az autóvontatás szolgáltatásom során az alábbiak vontatását és szállítását vállalom:

Karambolos autók, motorok, quadok, munkagépek (2140 kg önsúlyig), hajók, lakókocsik, nagyobb méretű autóalkatrészek, veterán autók, alacsony vagy ültetett sport- és versenyautók szállítását is vállalom. Ezen kívül még vállalok lakókocsik, hajók vontatását, vagy szállítását utánfutóval (2700kg-ig). Szakszerű autómentés és autószállítás külföldön és belföldön egyaránt, mindemellett az év minden napján 0-24 óráig hívhat.

Megbízható autóvontatás belföldön és külföldön egyaránt!

Budapest területén a hívástól számított 45 percen belül ott leszek a helyszínen! Vállalom a kiszállását belföldön és külföldön is egyaránt! Naprakész információkkal rendelkezzem a különböző országok útdíjaival és szabályaival kapcsolatban, hiszen a megfelelő autómentés, autószállítás, és autóvontatás magabiztos ismeretek kíván.

Amennyiben autóvontatásra lenne szüksége, akkor hívjon bizalommal! Készséggel állok a rendelkezésére a nap minden szakában és az év mindennapján!