bikazas

Amikor a gépjárművünk akkumulátora lemerül az igazán kellemetlen, főleg ha éppen úton vagyunk egy fontos tárgyalásra, vagy családi összejövetelre. Bármikor is ér mindenkit ez a váratlan meghibásodás mindenképpen kellemetlen.

Az egyik leggyakoribb probléma, amivel találkozni szoktam az a lemerült akkumulátor. A téli hideg vagy a hetekig tartó garázsban, kertben való állás lemerítheti a gépjármű akkumulátorát, főként, ha egy régi gyengélkedő darabról van szó. Évekkel ezelőtt ezt a problémát nagyon könnyedén meglehet oldani a gépjármű betolásával. Azonban napjainkban ez már nem ajánlott, mert az újabb típusú gépjárművek katalizátorral rendelkeznek, és a hagyományos betolásos módszer alkalmazása nem ajánlott.

 

Az automataváltós gépjárműveknél pedig kifejezetten tilos a betolása. Ilyenkor egyetlen megoldás a marad a bikázás.

A legszerencsésebb esetben lapul egy indítókábel a csomagtartó mélyén, és mellé még találkozzunk is egy segítőkész autóstárssal, akkor a probléma könnyedén megoldható, ez viszont sajnos nagyon ritka eset. Ez esetben sem kell pánikba esni, mert készséggel állok a rendelkezésére, akkor is, ha bikázásról van szó. A bikázás körülbelül 20 percet vesz igénybe és Ön azonnal folytathatja az útját tovább, vagy kérésre elszállítom járművét a legközelebbi szervizben, egy kívánt célpontra.

Miért érdemes engem választani, ha bikázásra kerül a sor?

  • Több éves tapasztalat, és magas szintű műszaki ismeretekkel rendelkezem
  • Kisebb műszaki hibák helyszíni való szakszerű elhárítása és javítása
  • Megbízható és korszerű technikai felszerelés
  • Budapesten a hívástól számított 45 percen belül a helyszínre érkezem
  • A lehető legversenyképesebb árakkal vehetik igénybe a szolgáltatásom

Az autómentés vállalkozásomon már több mint 10 éve működik, mely során már számos járművet szállítottam el biztonságosan. Célom, hogy az ügyfeleim igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítsem ki szakszerű, és megbízható szolgáltatással. Eszközeim korszerűek, és az európai elvárásokat is túlszárnyalják, így biztosítva ügyfeleimet, hogy hazai környezetben is nyugat-európai színvonalú szolgáltatást kaphassanak.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a bikázással kapcsolatban, akkor hívjon bátran a nap 24 órájában, és az év mindennapján!